burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija8

Sladoled jagoda torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
8

Sastojci

400 g svežih jagoda

500 g slatke pavlake

200 g krem sira

200 g mlevenog keksa

200 g keksa u komadu

150 g C šećera u prahu

1 C želatin

100 g čokolade

Sladoled jagoda torta

Koraci pripreme

Umutiti slatku pavlaku i šećer, dodati krem sir, fil podeliti na dva dela.

Jedan deo da bude veći, a drugi deo manji.

U prvi deo staviti seckane jagode, u drugi mleveni keks.

U veću okruglu plastičnu šerpu postaviti prijanjajuću foliju i ređati listiće jagode.

Dodati preko fil od jagoda, pa fil od keksa i na kraju poređati keks u komadu prethodno umočen u malo mleka.

Tortu stavite u zamrzivač na sat vremena, posle izvadite i okrenite na tacnu.

Prelijte sa 100 g istopljene čokolade i dekorišite sa svežim jagodama po želji.

Naši proizvodi

Sladoled jagoda torta

Koraci pripreme

Umutiti slatku pavlaku i šećer, dodati krem sir, fil podeliti na dva dela.

Jedan deo da bude veći, a drugi deo manji.

U prvi deo staviti seckane jagode, u drugi mleveni keks.

U veću okruglu plastičnu šerpu postaviti prijanjajuću foliju i ređati listiće jagode.

Dodati preko fil od jagoda, pa fil od keksa i na kraju poređati keks u komadu prethodno umočen u malo mleka.

Tortu stavite u zamrzivač na sat vremena, posle izvadite i okrenite na tacnu.

Prelijte sa 100 g istopljene čokolade i dekorišite sa svežim jagodama po želji.

Autor

Ljiljana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept