0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
400 g svežih jagoda
500 g slatke pavlake
200 g krem sira
200 g mlevenog keksa
200 g keksa u komadu
150 g C šećera u prahu
1 C želatin
100 g čokolade
Umutiti slatku pavlaku i šećer, dodati krem sir, fil podeliti na dva dela.
Jedan deo da bude veći, a drugi deo manji.
U prvi deo staviti seckane jagode, u drugi mleveni keks.
U veću okruglu plastičnu šerpu postaviti prijanjajuću foliju i ređati listiće jagode.
Dodati preko fil od jagoda, pa fil od keksa i na kraju poređati keks u komadu prethodno umočen u malo mleka.
Tortu stavite u zamrzivač na sat vremena, posle izvadite i okrenite na tacnu.
Prelijte sa 100 g istopljene čokolade i dekorišite sa svežim jagodama po želji.
Umutiti slatku pavlaku i šećer, dodati krem sir, fil podeliti na dva dela.
Jedan deo da bude veći, a drugi deo manji.
U prvi deo staviti seckane jagode, u drugi mleveni keks.
U veću okruglu plastičnu šerpu postaviti prijanjajuću foliju i ređati listiće jagode.
Dodati preko fil od jagoda, pa fil od keksa i na kraju poređati keks u komadu prethodno umočen u malo mleka.
Tortu stavite u zamrzivač na sat vremena, posle izvadite i okrenite na tacnu.
Prelijte sa 100 g istopljene čokolade i dekorišite sa svežim jagodama po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.