0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
2 jaja
100 g šećera
100 g margarina
100 g brašna
1 kesica C vanilin šećera
100 g čokolade za kuvanje
50 g seckanih oraha
1 C eskimko sladoled od vanile
200 ml mleka
1 kesica C šlag krema
Margarin i čokoladu otopiri na pari, jaja umutiti sa šećerom i C vanilin šećerom dodati otopljen margarin i čokoladu i sve sjediniti, zatim dodati brašno.
U podmazane kalupe ili papirne kalupe puniti smesom ne do vrha.
Peći na 250 stepeni 8-10 minuta zavisi u čemu se peku.
Ako se peku u papirnom kalupu onda 8 min, a u keramičkim 10 min.
Kolač se služi vruć uz dodatak C sladoleda i C šlaga.
Margarin i čokoladu otopiri na pari, jaja umutiti sa šećerom i C vanilin šećerom dodati otopljen margarin i čokoladu i sve sjediniti, zatim dodati brašno.
U podmazane kalupe ili papirne kalupe puniti smesom ne do vrha.
Peći na 250 stepeni 8-10 minuta zavisi u čemu se peku.
Ako se peku u papirnom kalupu onda 8 min, a u keramičkim 10 min.
Kolač se služi vruć uz dodatak C sladoleda i C šlaga.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.