0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
12
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
12
1 C Eskimko sladoled od čokolade
1 C Eskimko sladoled od vanile
100 g rendane čokolade
100 g mlevenog keksa
Mikserom umutite posebno C eskimko sladoled od vanile, a posebno od čokolade po uputstvu na kesici.
U duguljast uzan pleh (ili po vašem izboru) stavite providnu alu foliju da pokrije dno i da "visi" i sa svih strana.
Po dnu stavite polovinu mlevenog keksa i odmah rasporedite polovinu sladoleda od vanile.
Preko njega stavite polovinu rendane čokolade, pa preko nje polovinu sladoleda od čokolade. Ponovite postupak.
Odozgo po želji stavite takođe mleveni keks i rendanu čokoladu.
Prekrijte sve providnom folijom i stavite u friz da se dobro stegne.
Tortu secite na željene komade i odmah poslužite a ostatak vratite u friz da stoji do sledećeg služenja.
Mikserom umutite posebno C eskimko sladoled od vanile, a posebno od čokolade po uputstvu na kesici.
U duguljast uzan pleh (ili po vašem izboru) stavite providnu alu foliju da pokrije dno i da "visi" i sa svih strana.
Po dnu stavite polovinu mlevenog keksa i odmah rasporedite polovinu sladoleda od vanile.
Preko njega stavite polovinu rendane čokolade, pa preko nje polovinu sladoleda od čokolade. Ponovite postupak.
Odozgo po želji stavite takođe mleveni keks i rendanu čokoladu.
Prekrijte sve providnom folijom i stavite u friz da se dobro stegne.
Tortu secite na željene komade i odmah poslužite a ostatak vratite u friz da stoji do sledećeg služenja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.