burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija12

Voćne korpice

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
12

Sastojci

1 list C oblande

100 g čokolade

50 g margarina

2-3 breskve

100 g ribizli

1 kesica C šlag krem beli

150 ml mleka

2 kašike C šećera u prahu

Voćne korpice

Koraci pripreme

List oblande iseći na 12 kvadrata (otprilike 9x9 cm) i komade oblandi staviti između dve navlažene krpe da omekšaju.

Za to vreme staviti čokoladu i margarin u komadima u šerpicu na laganu vatru da se otope - povremeno promešati.

Umutiti C šlag krem sa mlekom i šećerom u prahu po uputstvu na kesici.

Omekšale komade oblande saviti i ubaciti u kalupe za mafine i oblikovati korpice.

U svaku korpicu sipati po malo otopljene čokolade (otprilike 1/3 kašike).

Preko naređati breskve isečene na komadiće, bogato nafilovati šlagom i posuti ribizlama.

Naši proizvodi

Voćne korpice

Koraci pripreme

List oblande iseći na 12 kvadrata (otprilike 9x9 cm) i komade oblandi staviti između dve navlažene krpe da omekšaju.

Za to vreme staviti čokoladu i margarin u komadima u šerpicu na laganu vatru da se otope - povremeno promešati.

Umutiti C šlag krem sa mlekom i šećerom u prahu po uputstvu na kesici.

Omekšale komade oblande saviti i ubaciti u kalupe za mafine i oblikovati korpice.

U svaku korpicu sipati po malo otopljene čokolade (otprilike 1/3 kašike).

Preko naređati breskve isečene na komadiće, bogato nafilovati šlagom i posuti ribizlama.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept