0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
500 g masti
2 žumanca
2 cela jaja
4 kašike C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
1/2 C praška za pecivo
1 kafena šoljica mleka
1 kg brašna
Staviti sve suve sastojke u vanglicu.
Zatim dodati jaja, žumance i mleko.
Polako mešati kašikom, a zatim rukom lepo umesiti.
Ostaviti testo da odmori 20 minuta, kasnije razviti oklagijom do debljine 2 cm i vaditi modlama i ređati u pleh.
Staviti sve suve sastojke u vanglicu.
Zatim dodati jaja, žumance i mleko.
Polako mešati kašikom, a zatim rukom lepo umesiti.
Ostaviti testo da odmori 20 minuta, kasnije razviti oklagijom do debljine 2 cm i vaditi modlama i ređati u pleh.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.