0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 20-tak puslica
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20-tak puslica
4 belanceta
360 g C šećera u prahu
sok od pola limuna
100 g seckanih smokava
100 g seckanih oraha
Četiri belanceta, 360 g C šećera u prahu i sok od pola limuna lupati žicom nad parom dok se dobro ne zgusne.
Ovoj masi dodati 100 g seckanih smokava i 100 g seckanih oraha.
U pleh namazan mašću slagati kašičicom male puslice i sušiti ih u slabo zagrejanoj pećnici.
Četiri belanceta, 360 g C šećera u prahu i sok od pola limuna lupati žicom nad parom dok se dobro ne zgusne.
Ovoj masi dodati 100 g seckanih smokava i 100 g seckanih oraha.
U pleh namazan mašću slagati kašičicom male puslice i sušiti ih u slabo zagrejanoj pećnici.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.