0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
48
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
48
300 ml ulja
150 ml tople vode
1 C prašak za pecivo
oko 500 g brašna
džem za filovanje
oko 200 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
Umesiti testo od navedenih sastojaka, podeliti na 3 jufke, svaku razvući u koricu, seći manje trouglove.
Filovati džemom po želji, formirati kiflice, ređati na pleh i peći u prethodno zagrejanoj rerni.
Uvaljati u C šećer u prahu pomešan sa C vanilinim šećerom.
Umesiti testo od navedenih sastojaka, podeliti na 3 jufke, svaku razvući u koricu, seći manje trouglove.
Filovati džemom po želji, formirati kiflice, ređati na pleh i peći u prethodno zagrejanoj rerni.
Uvaljati u C šećer u prahu pomešan sa C vanilinim šećerom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.