0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
6
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
300 g bele čokolade
300 g rum štanglica
9 kašika ulja
50 g C šećera u prahu
Izlomiti čokoladu na kocke, pa je istopiti na pari sa uljem, uz neprekidno mešanje.
Skloniti sa šporeta, pa dodati iseckane štanglice, C šećer u prahu i lagano promešati.
Trouglasti kalup obložiti providnom folijom.
Sipati pripremljenu smesu i ostaviti u frižider da se stegne.
Nakon toga, lagano izvaditi iz kalupa i iseći na trougliće.
Izlomiti čokoladu na kocke, pa je istopiti na pari sa uljem, uz neprekidno mešanje.
Skloniti sa šporeta, pa dodati iseckane štanglice, C šećer u prahu i lagano promešati.
Trouglasti kalup obložiti providnom folijom.
Sipati pripremljenu smesu i ostaviti u frižider da se stegne.
Nakon toga, lagano izvaditi iz kalupa i iseći na trougliće.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.