burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija15

Princess krofne

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
15

Sastojci

500 ml vode

1 šolja ulja

prstohvat soli

300 g brašna

6 jaja

3 C pudinga od slatke pavlake

750 ml mleka

1/2 margarina za kolače

6 kašika šećera

C šećer u prahu

Princess krofne

Koraci pripreme

Testo:
500ml vode, 1 šolja ulja, na vrh noža soli.

Stavimo da proključa, kada proključa stavljamo 300 g brašna i mešamo da se sjedini u glatku masu (za ovo trebaju mišići).

Kada se testo ohladi dodajemo 6 jaja jedno po jedno jaje i mutimo mikserom sve vreme.

Rernu zagrejati na maksimum, zatim u pleh obložen papirom, špricom ili kašičicom ja sam tako, stavljamo smesu veličine koliko vi volite i želite.

Kada ubacimo u rernu smanjite na 180 i uključite ventilator.

Fil:
Skuvati 3 C pudinga od slatke pavlake sa 750 ml mleka i šećera opet po vašoj želji od prilike 5-6 supenih kašika.

Dodati kad se ohladi pola margarina sjediniti mikserom.

Kada se krofne prohlade rasečemo ih na pola ali ne do kraja i punimo filom, odozgo pospemo C šećerom u prahu.

Od ove iste smeme možete da pravite i išlere naravno ko kako voli.

Naši proizvodi

Princess krofne

Koraci pripreme

Testo:
500ml vode, 1 šolja ulja, na vrh noža soli.

Stavimo da proključa, kada proključa stavljamo 300 g brašna i mešamo da se sjedini u glatku masu (za ovo trebaju mišići).

Kada se testo ohladi dodajemo 6 jaja jedno po jedno jaje i mutimo mikserom sve vreme.

Rernu zagrejati na maksimum, zatim u pleh obložen papirom, špricom ili kašičicom ja sam tako, stavljamo smesu veličine koliko vi volite i želite.

Kada ubacimo u rernu smanjite na 180 i uključite ventilator.

Fil:
Skuvati 3 C pudinga od slatke pavlake sa 750 ml mleka i šećera opet po vašoj želji od prilike 5-6 supenih kašika.

Dodati kad se ohladi pola margarina sjediniti mikserom.

Kada se krofne prohlade rasečemo ih na pola ali ne do kraja i punimo filom, odozgo pospemo C šećerom u prahu.

Od ove iste smeme možete da pravite i išlere naravno ko kako voli.

Autor

Jovana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept