0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
15
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
15
500 ml vode
1 šolja ulja
prstohvat soli
300 g brašna
6 jaja
3 C pudinga od slatke pavlake
750 ml mleka
1/2 margarina za kolače
6 kašika šećera
C šećer u prahu
Testo:
500ml vode, 1 šolja ulja, na vrh noža soli.
Stavimo da proključa, kada proključa stavljamo 300 g brašna i mešamo da se sjedini u glatku masu (za ovo trebaju mišići).
Kada se testo ohladi dodajemo 6 jaja jedno po jedno jaje i mutimo mikserom sve vreme.
Rernu zagrejati na maksimum, zatim u pleh obložen papirom, špricom ili kašičicom ja sam tako, stavljamo smesu veličine koliko vi volite i želite.
Kada ubacimo u rernu smanjite na 180 i uključite ventilator.
Fil:
Skuvati 3 C pudinga od slatke pavlake sa 750 ml mleka i šećera opet po vašoj želji od prilike 5-6 supenih kašika.
Dodati kad se ohladi pola margarina sjediniti mikserom.
Kada se krofne prohlade rasečemo ih na pola ali ne do kraja i punimo filom, odozgo pospemo C šećerom u prahu.
Od ove iste smeme možete da pravite i išlere naravno ko kako voli.
Testo:
500ml vode, 1 šolja ulja, na vrh noža soli.
Stavimo da proključa, kada proključa stavljamo 300 g brašna i mešamo da se sjedini u glatku masu (za ovo trebaju mišići).
Kada se testo ohladi dodajemo 6 jaja jedno po jedno jaje i mutimo mikserom sve vreme.
Rernu zagrejati na maksimum, zatim u pleh obložen papirom, špricom ili kašičicom ja sam tako, stavljamo smesu veličine koliko vi volite i želite.
Kada ubacimo u rernu smanjite na 180 i uključite ventilator.
Fil:
Skuvati 3 C pudinga od slatke pavlake sa 750 ml mleka i šećera opet po vašoj želji od prilike 5-6 supenih kašika.
Dodati kad se ohladi pola margarina sjediniti mikserom.
Kada se krofne prohlade rasečemo ih na pola ali ne do kraja i punimo filom, odozgo pospemo C šećerom u prahu.
Od ove iste smeme možete da pravite i išlere naravno ko kako voli.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.