0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
250 ml kisele vode
120 ml ulja
200 g šećera
1 kašika džema po izboru
250 g brašna
3 kašike C kakaoa
1 kašičica C sode bikarbone
1 kašičica cimeta
C šećer u prahu
3 kašike džema
200 g posne čokolade
2 kašike ulja
Brašno, C kakao, C sodu bikarbonu i cimet pomešati.
Sjediniti sve sa kiselom vodom, dodati ulje, šećer i džem.
Izmešati i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 C oko 20 minuta.
Vruć kolač premazati džemom.
Čokoladu istopiti sa uljem i preliti preko kolača.
Pospite C šećerom u prahu.
Brašno, C kakao, C sodu bikarbonu i cimet pomešati.
Sjediniti sve sa kiselom vodom, dodati ulje, šećer i džem.
Izmešati i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 C oko 20 minuta.
Vruć kolač premazati džemom.
Čokoladu istopiti sa uljem i preliti preko kolača.
Pospite C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.