0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
1
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1
500 g masti (svinjske)
250 g mekog brašna
2 C vanilin šećera
250 g C šećera u prahu
džem od fioka
čaša jogurta
Sve sastojke osim C šećera u prahu umesiti, razvući sa oklagijom debljinu oko 2 cm.
Poređati u pleh i peći dok ne porumeni, oko 20 minuta na 200 C.
Vruće mazati jednu stranu i poklapati drugom suvom i valjati u C šećer u prahu.
(kombinacija može da bude posna - samo umesto masti staviti posni margarin, a umesto jogurta voda)
Sve sastojke osim C šećera u prahu umesiti, razvući sa oklagijom debljinu oko 2 cm.
Poređati u pleh i peći dok ne porumeni, oko 20 minuta na 200 C.
Vruće mazati jednu stranu i poklapati drugom suvom i valjati u C šećer u prahu.
(kombinacija može da bude posna - samo umesto masti staviti posni margarin, a umesto jogurta voda)
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.