0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
100 g Margarina
50 g Secer
50 g Smedji secer
1 komad Jaje
150 g Mleveni keks
50 g Mleveni orasi
100 g Margarin
150 ml Slatka pavlaka
100 g Mlecne cokolade
50 ml Slatka pavlaka
Kolac koji se ne pece, brzo je gotov i odlicnog ukusa. Pored svega toga jos i dobro izgleda.
Otopiti margarin, dodati secer u prahu, kakao i vanil secer. Kad se lepo sjedini malo jos kuvati ali ne treba da se zgusne. U tu smesu umesati kekse, orase i kokos. Izravnati masu u plehu 20×20
Margarin izraditi sa secerom u prahu i vanil secerom. Kad se lepo izradi dodati slatku pavlaku i sve zajedno mutiti. Dobije se lep gladak krem.
Otopiti cokoladu sa slatkom pavlakom
Na ohladjenu osnovu od keksa izravnamo krem. Preliti glazurom. Treba da odstoji da se lepo moze seci.
Kolac koji se ne pece, brzo je gotov i odlicnog ukusa. Pored svega toga jos i dobro izgleda.
Otopiti margarin, dodati secer u prahu, kakao i vanil secer. Kad se lepo sjedini malo jos kuvati ali ne treba da se zgusne. U tu smesu umesati kekse, orase i kokos. Izravnati masu u plehu 20×20
Margarin izraditi sa secerom u prahu i vanil secerom. Kad se lepo izradi dodati slatku pavlaku i sve zajedno mutiti. Dobije se lep gladak krem.
Otopiti cokoladu sa slatkom pavlakom
Na ohladjenu osnovu od keksa izravnamo krem. Preliti glazurom. Treba da odstoji da se lepo moze seci.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.