burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 min

tezina pripreme Lako

broj porcija20

Nanaimo kocke

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
20

Sastojci

Za osnovu

100 g Margarina

50 g Secer

50 g Smedji secer

3 kašika C Kakao prah

1 komad Jaje

1 komad C Vanilin šećer

150 g Mleveni keks

50 g Mleveni orasi

50 g C Kokosovo brašno

Krem

100 g Margarin

100 g C Šećer u prahu

1 kesica C Vanilin šećer

150 ml Slatka pavlaka

Glazura

100 g Mlecne cokolade

50 ml Slatka pavlaka

Nanaimo kocke

Kolac koji se ne pece, brzo je gotov i odlicnog ukusa. Pored svega toga jos i dobro izgleda.

Koraci pripreme

Priprema osnove

Otopiti margarin, dodati secer u prahu, kakao i vanil secer. Kad se lepo sjedini malo jos kuvati ali ne treba da se zgusne. U tu smesu umesati kekse, orase i kokos. Izravnati masu u plehu 20×20

Priprema kreme

Margarin izraditi sa secerom u prahu i vanil secerom. Kad se lepo izradi dodati slatku pavlaku i sve zajedno mutiti. Dobije se lep gladak krem.

Priprema cokoladne glazure

Otopiti cokoladu sa slatkom pavlakom

Redjane kolaca

Na ohladjenu osnovu od keksa izravnamo krem. Preliti glazurom. Treba da odstoji da se lepo moze seci.

Naši proizvodi

Nanaimo kocke

Kolac koji se ne pece, brzo je gotov i odlicnog ukusa. Pored svega toga jos i dobro izgleda.

Koraci pripreme

Priprema osnove

Otopiti margarin, dodati secer u prahu, kakao i vanil secer. Kad se lepo sjedini malo jos kuvati ali ne treba da se zgusne. U tu smesu umesati kekse, orase i kokos. Izravnati masu u plehu 20×20

Priprema kreme

Margarin izraditi sa secerom u prahu i vanil secerom. Kad se lepo izradi dodati slatku pavlaku i sve zajedno mutiti. Dobije se lep gladak krem.

Priprema cokoladne glazure

Otopiti cokoladu sa slatkom pavlakom

Redjane kolaca

Na ohladjenu osnovu od keksa izravnamo krem. Preliti glazurom. Treba da odstoji da se lepo moze seci.

Autor

Eva Zelenka
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept