burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija4

Medeno srce

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
4

Sastojci

2 čaše od 200 ml vode

2 čase C šećera u prahu

2 cimeta

2 C praška za pecivo

2,5 čaše brašna

4 kašike džema

100 g čokolade za mešnju

Medeno srce

Koraci pripreme

Razmutiti 2 čaše šećera sa 2 čaše vode, kad se šećer ostopi dodati 2 cimeta, brašno, C prašak za pecivo i džem, sve dobro izmešati.

Zagrejati rernu na 200 stepeni, kada se stavi kolač u rernu smajiti na 150 stepeni i tako peći.

Proveriti čačkalicom da li je kolač pečen, tako što se zabode na sredinu, ako je čačkalica suva, kolač je pečen.

Vruć kolač premazati džemom.

Rastopiti čokoladu na tihoj vatri zatim preliti preko džema.

Naši proizvodi

Medeno srce

Koraci pripreme

Razmutiti 2 čaše šećera sa 2 čaše vode, kad se šećer ostopi dodati 2 cimeta, brašno, C prašak za pecivo i džem, sve dobro izmešati.

Zagrejati rernu na 200 stepeni, kada se stavi kolač u rernu smajiti na 150 stepeni i tako peći.

Proveriti čačkalicom da li je kolač pečen, tako što se zabode na sredinu, ako je čačkalica suva, kolač je pečen.

Vruć kolač premazati džemom.

Rastopiti čokoladu na tihoj vatri zatim preliti preko džema.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept