0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
3 šargarepe
2 jabuke
300 g brašna
1 kašičica C praška za pecivo
1 kašičica C sode bikarbone
malo soli
1 jaje
200 ml soka od jabuke
125 g maslaca
6 kašika šećera
2 kašičice C vanilin šećera
C šećer u prahu
Umutite puter sobne temperature sa šećerom i C vanilin šećerom, dodajte jaje, sok, so i mešavinu brašna, C praška za pecivo i C sode bikarbone.
Masi dodajte oljuštene i izrendane jabuke i šargarepu, promešajte i izručite u korpice za mafine podmazane sa malo ulja.
Pecite na 180 stepeni oko 20-ak minuta.
Po želji pospite C šećerom u prahu i poslužite.
Umutite puter sobne temperature sa šećerom i C vanilin šećerom, dodajte jaje, sok, so i mešavinu brašna, C praška za pecivo i C sode bikarbone.
Masi dodajte oljuštene i izrendane jabuke i šargarepu, promešajte i izručite u korpice za mafine podmazane sa malo ulja.
Pecite na 180 stepeni oko 20-ak minuta.
Po želji pospite C šećerom u prahu i poslužite.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.