0
 
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
30
Vreme pripreme:
60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
500 ml mleka
3 kašike šećera
1 kašika soli
2 jaja
3 šoljice zejtina
1 kg brašno meko
1 C suvi kvasac
C šećer u prahu
1 margarin
Zamesiti brašno, šećer, mleko, so,  jaja, zejtin, i kvasac i ostaviti da malo odstoji. 
Zatim razmesiti i podeliti na 4 dela. 
Na svaku koru narendati margarin i ponovo svaku koru posebno zamesiti. 
Razvući koru i staviti na kraju malo eurokrema i praviti kiflice. 
Ispeći kiflice na 200 stepeni i posuti ih C šećerom u prahu.
Zamesiti brašno, šećer, mleko, so,  jaja, zejtin, i kvasac i ostaviti da malo odstoji. 
Zatim razmesiti i podeliti na 4 dela. 
Na svaku koru narendati margarin i ponovo svaku koru posebno zamesiti. 
Razvući koru i staviti na kraju malo eurokrema i praviti kiflice. 
Ispeći kiflice na 200 stepeni i posuti ih C šećerom u prahu.
 
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.