0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
20
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
1 komad Jaje
120 g Putera
140 g Ovsenih pahuljica
120 g Brasna
70 g Crne cokolade za kuvanje
Otopiti puter, dodati C secer u prahu, C vanil secer, C kokosovo brasno, kasiku meda i jaje. U mokre sastojke kasikom umesati suve sastojke na kraju dodati i sitno seckanu crnu cokoladu. Razviti testo izmedju dva pek papira jer se lepi, vaditi okruglom modlom precnika 6cm. Peci na 180 stepeni 8 do 10 minuta.
Otopiti puter pa u njega dodati ostale mokre sastojke i izmesati.
U dobijenu masu, dodati suve sastojke i sve lepo izmesati.
Razvuci testo izmedju pek papira jer se testo lepi.
Sitne kockice cokolade dodajte na kraju
Otopiti puter, dodati C secer u prahu, C vanil secer, C kokosovo brasno, kasiku meda i jaje. U mokre sastojke kasikom umesati suve sastojke na kraju dodati i sitno seckanu crnu cokoladu. Razviti testo izmedju dva pek papira jer se lepi, vaditi okruglom modlom precnika 6cm. Peci na 180 stepeni 8 do 10 minuta.
Otopiti puter pa u njega dodati ostale mokre sastojke i izmesati.
U dobijenu masu, dodati suve sastojke i sve lepo izmesati.
Razvuci testo izmedju pek papira jer se testo lepi.
Sitne kockice cokolade dodajte na kraju
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.