0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
12
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
12
4 komad Belance
70 ml Ulje
90 g Brašno
100 g Kandirano voće
125 g Puter
1 prstohvat So
2 kašika Mleko
100 g Šareni bonboni
Definitivno će za praznike biti ukras svakog stola. Deca će se oduševiti.
Belanca umutiti sa šećerom u prahu. Dodati vanil šećer. Zatim naizmenično dodavati ulje i brašno. Ručno mešati, na kraju se smesi dodaje i kandirano voće. Peći na 180 minuta oko 15 do 20 minuta.
Puter umutiti sa šećerom u prahu. Dodati so i mleko.
Ispečene mafine ukrasiti kremom iz sprica, poput gnezda. Puniti i ukrasiti šarenim bombonima.
Definitivno će za praznike biti ukras svakog stola. Deca će se oduševiti.
Belanca umutiti sa šećerom u prahu. Dodati vanil šećer. Zatim naizmenično dodavati ulje i brašno. Ručno mešati, na kraju se smesi dodaje i kandirano voće. Peći na 180 minuta oko 15 do 20 minuta.
Puter umutiti sa šećerom u prahu. Dodati so i mleko.
Ispečene mafine ukrasiti kremom iz sprica, poput gnezda. Puniti i ukrasiti šarenim bombonima.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.