burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Puslica torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

750 g mlevenog keksa

1 l jogurta

200 g C šećera u prahu

100 g bele čokolade

4 kivija

200 g jagoda

100 g malina

100 g borovnica

150 g šlaga

3 dl mleka

1 pakovanje puslica

Puslica torta

Koraci pripreme

Kivi i jagode očistite i iseckajte pa pomešajte sa malinama i borovnicama.

Sjedinite jogurt i šećer, dodajte mleveni keks i izredanu čokoladu pa sve dobro izmešajte.

Okrugli kalup obložite papirom za pečenje pa na dno rasporedite trećinu smese.

Preko stavite polovinu pripremljenog voća, stavite zatim drugi deo smese od keksa, ponovo voće i na kraju završite preostalom smesom od keksa.

Šlag umutite sa hladnim mlekom i njime prefilujte tortu.

U krug stavite cele puslice a ostatak izlomite i stavite na bočnu stranu torte.

Sredinu torte ukrasite voćem.

Naši proizvodi

Puslica torta

Koraci pripreme

Kivi i jagode očistite i iseckajte pa pomešajte sa malinama i borovnicama.

Sjedinite jogurt i šećer, dodajte mleveni keks i izredanu čokoladu pa sve dobro izmešajte.

Okrugli kalup obložite papirom za pečenje pa na dno rasporedite trećinu smese.

Preko stavite polovinu pripremljenog voća, stavite zatim drugi deo smese od keksa, ponovo voće i na kraju završite preostalom smesom od keksa.

Šlag umutite sa hladnim mlekom i njime prefilujte tortu.

U krug stavite cele puslice a ostatak izlomite i stavite na bočnu stranu torte.

Sredinu torte ukrasite voćem.

Autor

Slađana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept