burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija12 parčića

Pesak torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
12 parčića

Sastojci

1 l mleka

150 g šećera

4 kesice C Pudinga sa ukusom vanilina

250 g putera

100 g C šećera u prahu

200 g mlevenog keksa

100 g C kokosovog brašna

200 g mlevenih oraha

Za dekoraciju:

3 kesice C šlaga Classic

240 ml mleka

Pesak torta

Koraci pripreme

Pomešati u šerpi malo mleka, pudinge i šećer.

Dodati ostatak mleka (do 1l), pa skuvati puding.

Prekriti prijanjajućom folijom i staviti na hlađenje.

Umutiti penasto prah šećer i puter, pa povezati sa ohlađenim pudingom.

Podeliti fil na tri dela, pa umešati u jedan keks, u drugi kokos, u treći orahe.

Ređati u kalup prečnika 24cm filove redom: keks, kokos, orah.

Dekorisati umućenim šlagom.

Naši proizvodi

Pesak torta

Koraci pripreme

Pomešati u šerpi malo mleka, pudinge i šećer.

Dodati ostatak mleka (do 1l), pa skuvati puding.

Prekriti prijanjajućom folijom i staviti na hlađenje.

Umutiti penasto prah šećer i puter, pa povezati sa ohlađenim pudingom.

Podeliti fil na tri dela, pa umešati u jedan keks, u drugi kokos, u treći orahe.

Ređati u kalup prečnika 24cm filove redom: keks, kokos, orah.

Dekorisati umućenim šlagom.

Autor

C Slatka tradicija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept