burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16-20

Mikicina puding torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16-20

Sastojci

Kora :

12 belanaca

200 g šećera

1 kašika sirćeta

Prvi fil:

2 C pudinga od vanile

800 ml mleka

6 žumanaca

150 g C šećera u prahu

200 g margarina

2 kašike C čvrstina

Drugi fil:

2 C pudinga od maline

800 ml mleka

6 žumanaca

150 g C šećera u prahu

200 g margarina

2 kašike C čvrstina

300 g C šlag krema

Mikicina puding torta

Koraci pripreme

Kora :
12 belanaca umutiti mikserom, dodati šećer, a zatim kašiku sirćeta. Peći na 150 stepeni.

Prvi fil :
U jednu posudu pomešati C puding od vanile, C čvrstin, žumanca i 100 ml mleka. Preostalo mleko staviti da provri, zatim dodati smesu iz prethodne posude. Kada bude skuvano, ostaviti da se ohladi. Umutiti mikserom margarin i C šećer u prahu, zatim dodati u prethodno ohlađenu smesu.

Iste korake ponoviti sa drugim filom, jedina razlika je to sto u drugom filu ide puding od maline.

Postupak :
Kora - Prvi fil - Drugi fil - C Šlag

Naši proizvodi

Mikicina puding torta

Koraci pripreme

Kora :
12 belanaca umutiti mikserom, dodati šećer, a zatim kašiku sirćeta. Peći na 150 stepeni.

Prvi fil :
U jednu posudu pomešati C puding od vanile, C čvrstin, žumanca i 100 ml mleka. Preostalo mleko staviti da provri, zatim dodati smesu iz prethodne posude. Kada bude skuvano, ostaviti da se ohladi. Umutiti mikserom margarin i C šećer u prahu, zatim dodati u prethodno ohlađenu smesu.

Iste korake ponoviti sa drugim filom, jedina razlika je to sto u drugom filu ide puding od maline.

Postupak :
Kora - Prvi fil - Drugi fil - C Šlag

Autor

Miroslava

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept