0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
30
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
30
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
4 kašike C kakao
1/2 kesice C praška za pecivo
1,2 l mleka
4 C pudinga od čokolade
1 margarin
300 g crne čokolade
250 g C šećera u prahu
500 g C šlag krema
Umutiti 4 belanca sa 4 kašike šećera, dodati žumanca, kakao, brašno i prašak za pecivo. Ispeći tri kore.
Skuvati mleko sa pudingom, i u vruć puding dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.
Kada se ohladi dodati prethodno umućen margarin sa šećerom u prahu.
Šlag krem umutiti 750 ml mleka ili vode, da bude malo čvršći.
Filovati kora, Fil 1, Fil 2, kora.
Dekorisati po Vašoj želji.
Umutiti 4 belanca sa 4 kašike šećera, dodati žumanca, kakao, brašno i prašak za pecivo. Ispeći tri kore.
Skuvati mleko sa pudingom, i u vruć puding dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.
Kada se ohladi dodati prethodno umućen margarin sa šećerom u prahu.
Šlag krem umutiti 750 ml mleka ili vode, da bude malo čvršći.
Filovati kora, Fil 1, Fil 2, kora.
Dekorisati po Vašoj želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.