burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija

Bingo torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:

Sastojci

Fil 1:

1 l mleka

250 g

4 C Pudinga sa ukusom vanilina

50 g C Čvrstina

250 g margarina

150 g tamne čokolade

125 g C Šećera u prahu

Fil 2:

125 g margarina

125 g C Šećera u prahu

300 g mlevenog keksa

200 ml soka od pomorandže

Kora:

6 jaja

150 g šećera

100 g istopljene čokolade

50 g brašna

30 g C Kakao praha

150 ml soka od pomorandže

Dodatno:

200 ml soka od pomorandže

300 g biskvitnog keksa sa pomorandžom

210 g piškota

3 C Šlag krema belog

300 ml hladnog mleka

Bingo torta

Koraci pripreme

Fil 1:
U hladno mleko sipati sastojke za fil. Kuvati uz neprestano mešanje dok se ne zgusne.

Podeliti fil na dva dela, pa u polovinu umešati čokoladu. Penasto umutiti margarin i prah šećer.

Umešati polovinu margarin fila u beli, a polovinu u crni deo.

Fil 2:
Penasto umutiti margarin i prah šećer. Pomešati sa mlevenim keksom i sokom.

Kora:
Penasto umutiti šećer i belanca. Umešati prohlađenu istopljenu čokoladu i žumanca. Umešati pomešane kakao i brašno.

Peći 10 min na 180, ispečenu koru natopiti sokom od pomorandže.

Slaganje:
Kora, fil 2, biskvitni keks sa pomorandžom, crni fil, piškote, beli fil, šlag krem.

Naši proizvodi

Bingo torta

Koraci pripreme

Fil 1:
U hladno mleko sipati sastojke za fil. Kuvati uz neprestano mešanje dok se ne zgusne.

Podeliti fil na dva dela, pa u polovinu umešati čokoladu. Penasto umutiti margarin i prah šećer.

Umešati polovinu margarin fila u beli, a polovinu u crni deo.

Fil 2:
Penasto umutiti margarin i prah šećer. Pomešati sa mlevenim keksom i sokom.

Kora:
Penasto umutiti šećer i belanca. Umešati prohlađenu istopljenu čokoladu i žumanca. Umešati pomešane kakao i brašno.

Peći 10 min na 180, ispečenu koru natopiti sokom od pomorandže.

Slaganje:
Kora, fil 2, biskvitni keks sa pomorandžom, crni fil, piškote, beli fil, šlag krem.

Autor

C Slatka tradicija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept