0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Zahteva određeno umeće
40 štangli
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
40 štangli
10 jaja
150 g C šećera u prahu
200 g C šećera u prahu
200 g C kokosovog brašna
200 g oraha
300 g šećera
1 šoljica mleka
1 C vanilin šećer
2 lista C oblandi
Umutiti 5 belanaca sa 150 g šećera i u to dodati 200 g C kokosovog brašna.
Izmešati i razrediti na rebrastu stranu oblande i peći na 150 stepeni.
2 kora:
Umutiti koru od 5 belanaca i 150 g šećera i 200 g mlevenih oraha. Peći kao prvu.
Fil:
Umutiti 10 žumanaca na pari sa 300 g šećer i 1 C vanilin šećer sa malom šoljicom mleka.
Kada se ohladi dodati umućen margarin.
Premazati obe kore i spojiti ih.
Umutiti 5 belanaca sa 150 g šećera i u to dodati 200 g C kokosovog brašna.
Izmešati i razrediti na rebrastu stranu oblande i peći na 150 stepeni.
2 kora:
Umutiti koru od 5 belanaca i 150 g šećera i 200 g mlevenih oraha. Peći kao prvu.
Fil:
Umutiti 10 žumanaca na pari sa 300 g šećer i 1 C vanilin šećer sa malom šoljicom mleka.
Kada se ohladi dodati umućen margarin.
Premazati obe kore i spojiti ih.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.