0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
4 lista C oblande
1 čaša od 400 ml pavlake
2,5 čaše od 2 dl C šećera u prahu
1 margarin
300 g mlevene plazme
1 C vanilin šećer
3 kašike mlevene plazme za posipanje
Pavlaku i šećer i C vanilin šećer dobro izmešati žicom.
Margarin otopiti na laganoj vatri, dodati keks i promešati. Dodati pavlaku i to izmešati.
Filovati listove C oblande na stranu sa rupicama, a zadnji list okrenuti rupice prema filu.
Zadnju stranju tanko premazati filom i posuti keksom i ostaviti da se stegne.
Pavlaku i šećer i C vanilin šećer dobro izmešati žicom.
Margarin otopiti na laganoj vatri, dodati keks i promešati. Dodati pavlaku i to izmešati.
Filovati listove C oblande na stranu sa rupicama, a zadnji list okrenuti rupice prema filu.
Zadnju stranju tanko premazati filom i posuti keksom i ostaviti da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.