burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija80

Oblanda sa plazmom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
80

Sastojci

C oblande

300 g mlevene plazme

2 čaše kisele pavlake

200 g C šećera u prahu

250 g margarina

Oblanda sa plazmom

Koraci pripreme

2 čaše kisele pavlake i C šećer u prahu pomešati u posudi i ostaviti da se šećer otopi nekih 15 minuta.

Margarin staviti na srednju vatru, da se otopi, pa mu dodati sjedinjen šećer sa pavlakom i mlevenu plazmu.

Mešati dva minuta na srednjoj temperaturi.

Oblandu filovati vrućim filom.

Kada se prohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider.

Naši proizvodi

Oblanda sa plazmom

Koraci pripreme

2 čaše kisele pavlake i C šećer u prahu pomešati u posudi i ostaviti da se šećer otopi nekih 15 minuta.

Margarin staviti na srednju vatru, da se otopi, pa mu dodati sjedinjen šećer sa pavlakom i mlevenu plazmu.

Mešati dva minuta na srednjoj temperaturi.

Oblandu filovati vrućim filom.

Kada se prohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider.

Autor

Tanja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept