0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
80
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
80
C oblande
300 g mlevene plazme
2 čaše kisele pavlake
200 g C šećera u prahu
250 g margarina
2 čaše kisele pavlake i C šećer u prahu pomešati u posudi i ostaviti da se šećer otopi nekih 15 minuta.
Margarin staviti na srednju vatru, da se otopi, pa mu dodati sjedinjen šećer sa pavlakom i mlevenu plazmu.
Mešati dva minuta na srednjoj temperaturi.
Oblandu filovati vrućim filom.
Kada se prohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider.
2 čaše kisele pavlake i C šećer u prahu pomešati u posudi i ostaviti da se šećer otopi nekih 15 minuta.
Margarin staviti na srednju vatru, da se otopi, pa mu dodati sjedinjen šećer sa pavlakom i mlevenu plazmu.
Mešati dva minuta na srednjoj temperaturi.
Oblandu filovati vrućim filom.
Kada se prohladi na sobnoj temperaturi, staviti u frižider.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.