0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
C oblande
400 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
1 margarin
2 čaše kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
Margarin rastopiti na tihoj vatri, ne da proključa, zatim skloniti sa šporeta i staviti kiselu pavlaku.
Promešati kašikom i dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer i promešati.
Onda dodati mleveni keks i sve još jednom dobro promešati.
Filovati odmah toplim filom i staviti da se stegne.
Seći na romboide ili po želji.
Margarin rastopiti na tihoj vatri, ne da proključa, zatim skloniti sa šporeta i staviti kiselu pavlaku.
Promešati kašikom i dodati C šećer u prahu i C vanilin šećer i promešati.
Onda dodati mleveni keks i sve još jednom dobro promešati.
Filovati odmah toplim filom i staviti da se stegne.
Seći na romboide ili po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.