burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Oblanda sa mlekom u prahu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

250 g C šećera u prahu ili po ukusu

600 g C mleka u prahu

200 ml vode

1 margarin

2 C vanilin šećera

Oblanda sa mlekom u prahu

Koraci pripreme

Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu i C vanilin šećerom.

Dodavati postepeno u tu smesu C mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom na tihoj vatri.

Skloniti sa vatre i još koji put dobro promešati.

Smesu sipati u blender da biste dobili potpuno kompaktan fil za oblandu.

Sa mikserom mućenje je i sporije i teže dok sa blenderom za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.

Korice filovati dobijenim filom.

Svaku koricu C oblandi polovinom smese iz velike čaše blendera, dok petu koricu C oblandi ne filujete.

Nafilovanu, lepo položenu i ohlađenu oblandu seći odnosno oblikovati po sopstvenoj želji.

Naši proizvodi

Oblanda sa mlekom u prahu

Koraci pripreme

Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu i C vanilin šećerom.

Dodavati postepeno u tu smesu C mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom na tihoj vatri.

Skloniti sa vatre i još koji put dobro promešati.

Smesu sipati u blender da biste dobili potpuno kompaktan fil za oblandu.

Sa mikserom mućenje je i sporije i teže dok sa blenderom za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.

Korice filovati dobijenim filom.

Svaku koricu C oblandi polovinom smese iz velike čaše blendera, dok petu koricu C oblandi ne filujete.

Nafilovanu, lepo položenu i ohlađenu oblandu seći odnosno oblikovati po sopstvenoj želji.

Autor

Sandra

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept