0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 C oblanda
2 C želatina
4 pomorandže
1 kašika šećera
200 g margarina
100 g C šećera u prahu
100 g crne čokolade
malo ulja
Staviti da se zagreva sok od 4 pomorandže, dodati C želatin i 1 kašiku šećera.
Kada provri skloniti sa šporeta i dalje mešati da se ne uhvati korica dok se ne ohladi.
Umutiti margarin i C šećer u prahu pa mu dodati ohlađenu smesu, sve izmutiti i time nafilovati oblandu.
Pritisnuti nečim dok se stegne pa preliti glazurom od čokolade i malo ulja.
Staviti da se zagreva sok od 4 pomorandže, dodati C želatin i 1 kašiku šećera.
Kada provri skloniti sa šporeta i dalje mešati da se ne uhvati korica dok se ne ohladi.
Umutiti margarin i C šećer u prahu pa mu dodati ohlađenu smesu, sve izmutiti i time nafilovati oblandu.
Pritisnuti nečim dok se stegne pa preliti glazurom od čokolade i malo ulja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.