burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Kapućino oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 C oblande

250 g margarina

200 g C šećera u prahu

100-120 g mlevenog keksa

100-120 g C kokosa

2 kapućina od vanile (od 10,5 ili 12,5 g)

2 kapućina od čokolade (od 10,5 ili 12,5 g)

2 x 250 ml mleka ili vode

Kapućino oblande

Koraci pripreme

Fil od keksa:
U šerpu staviti 250 ml vode ili mleka, 100 g C šećera u prahu, kapućino od čokolade.

Promešati pa dodati 125 g margarina. Kada se margarin otopi i smesa proključa dodati keks i sve dobro sjediniti. Ostaviti da se ohladi.

Fil od kokosa:
Isto uraditi sve kao i za fil od keksa samo što ovde umesto keksa ide kokos i umesto kapućina od čokolade ide kapućino od vanile.

Ostaviti da se ohladi.

Filovanje:
Oblanda, pola fila od keksa, oblanda, pola fila od kokosa, oblanda, druga polovina fila od keksa, oblanda, druga polovina fila od kokosa, oblanda.

Pritisnuti oblandu nečim teškim da bi se stegnula i ohladila.

Naši proizvodi

Kapućino oblande

Koraci pripreme

Fil od keksa:
U šerpu staviti 250 ml vode ili mleka, 100 g C šećera u prahu, kapućino od čokolade.

Promešati pa dodati 125 g margarina. Kada se margarin otopi i smesa proključa dodati keks i sve dobro sjediniti. Ostaviti da se ohladi.

Fil od kokosa:
Isto uraditi sve kao i za fil od keksa samo što ovde umesto keksa ide kokos i umesto kapućina od čokolade ide kapućino od vanile.

Ostaviti da se ohladi.

Filovanje:
Oblanda, pola fila od keksa, oblanda, pola fila od kokosa, oblanda, druga polovina fila od keksa, oblanda, druga polovina fila od kokosa, oblanda.

Pritisnuti oblandu nečim teškim da bi se stegnula i ohladila.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept