0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
6 jaja
500 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
250 g margarina
1 C oblanda
Odvojiti žumance i belance u dve posude. Umutiti belance uz postepeno dodavanje 250 g C šećera u prahu.
Kada se dobije čvrsta smesa dodati 300 g mlevenog keksa. Ostaviti 10-tak min. da se stegne u frižideru.
Umutiti žumance, pa dodati 250 g šećera u prahu i margarin. Takođe ostaviti 10-tak minuta u frižideru.
Filovati C oblandu naizmenično sa braon pa žutim filom. Ostaviti 3h u frižider, nakon toga seći C oblandu.
Odvojiti žumance i belance u dve posude. Umutiti belance uz postepeno dodavanje 250 g C šećera u prahu.
Kada se dobije čvrsta smesa dodati 300 g mlevenog keksa. Ostaviti 10-tak min. da se stegne u frižideru.
Umutiti žumance, pa dodati 250 g šećera u prahu i margarin. Takođe ostaviti 10-tak minuta u frižideru.
Filovati C oblandu naizmenično sa braon pa žutim filom. Ostaviti 3h u frižider, nakon toga seći C oblandu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.