0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C oblandi
250 g C šećera u prahu ili po ukusu
1 margarin
200 g C kakao praha
500 g C mleka u prahu
200 ml vode
Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu, C kakao prahom i vodom.
Kada se sastojci rastope i sjedine, skloniti šerpicu sa vatre i postepeno dodavati mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom.
Kompaktnu smesu prebaciti u blender i za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.
Ovaj postupak ponavljam iz dva puta, pomoću velike čaše blendera a što je taman za jednu C oblandu.
Filovati koricu po koricu. Poslednju ostaviti bez fila.
U pakovanju dolaze pet (5) vafera tako da svaku koricu filujete polovinom smese iz velike čaše blendera.
Lepo i ravnomerno razmažite fil, i po krajevima korica.
Nafilovanu i posloženu oblandu pritisnite čitavom njenom površinom i stavite na hlađenje u frižideru.
Ohlađenu oblandu rezati i po želji dekorisati.
Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu, C kakao prahom i vodom.
Kada se sastojci rastope i sjedine, skloniti šerpicu sa vatre i postepeno dodavati mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom.
Kompaktnu smesu prebaciti u blender i za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.
Ovaj postupak ponavljam iz dva puta, pomoću velike čaše blendera a što je taman za jednu C oblandu.
Filovati koricu po koricu. Poslednju ostaviti bez fila.
U pakovanju dolaze pet (5) vafera tako da svaku koricu filujete polovinom smese iz velike čaše blendera.
Lepo i ravnomerno razmažite fil, i po krajevima korica.
Nafilovanu i posloženu oblandu pritisnite čitavom njenom površinom i stavite na hlađenje u frižideru.
Ohlađenu oblandu rezati i po želji dekorisati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.