burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Čokoladne oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

250 g C šećera u prahu ili po ukusu

1 margarin

200 g C kakao praha

500 g C mleka u prahu

200 ml vode

Čokoladne oblande

Koraci pripreme

Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu, C kakao prahom i vodom.

Kada se sastojci rastope i sjedine, skloniti šerpicu sa vatre i postepeno dodavati mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom.

Kompaktnu smesu prebaciti u blender i za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.

Ovaj postupak ponavljam iz dva puta, pomoću velike čaše blendera a što je taman za jednu C oblandu.

Filovati koricu po koricu. Poslednju ostaviti bez fila.

U pakovanju dolaze pet (5) vafera tako da svaku koricu filujete polovinom smese iz velike čaše blendera.

Lepo i ravnomerno razmažite fil, i po krajevima korica.

Nafilovanu i posloženu oblandu pritisnite čitavom njenom površinom i stavite na hlađenje u frižideru.

Ohlađenu oblandu rezati i po želji dekorisati.

Naši proizvodi

Čokoladne oblande

Koraci pripreme

Prokuvati naseckan margarin sa C šećerom u prahu, C kakao prahom i vodom.

Kada se sastojci rastope i sjedine, skloniti šerpicu sa vatre i postepeno dodavati mleko u prahu mešajući kuhinjskom ručnom mutilicom.

Kompaktnu smesu prebaciti u blender i za nekoliko sekundi ćete dobiti potpuno i lepo sjedinjene sastojke bez ikakvih grudvica.

Ovaj postupak ponavljam iz dva puta, pomoću velike čaše blendera a što je taman za jednu C oblandu.

Filovati koricu po koricu. Poslednju ostaviti bez fila.

U pakovanju dolaze pet (5) vafera tako da svaku koricu filujete polovinom smese iz velike čaše blendera.

Lepo i ravnomerno razmažite fil, i po krajevima korica.

Nafilovanu i posloženu oblandu pritisnite čitavom njenom površinom i stavite na hlađenje u frižideru.

Ohlađenu oblandu rezati i po želji dekorisati.

Autor

Sandra

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept