0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 dl kisele pavlake
2,5 čaše C šećera u prahu
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi
U posudu za mešanje umutiti pavlaku i šećer.
U šerpici staviti margarin, te ga otopiti na laganoj vatri.
Zatim dodati mlevveni keks i sve dobro promešati. Sjediniti umućene filove.
Gotovim filom premazati oblande.
Poslednju koru takođe premazati filom, pa posuti mlevenim keksom.
Oblandu ostaviti da odstoji i da se stegne, pa je seći na štangle.
U posudu za mešanje umutiti pavlaku i šećer.
U šerpici staviti margarin, te ga otopiti na laganoj vatri.
Zatim dodati mlevveni keks i sve dobro promešati. Sjediniti umućene filove.
Gotovim filom premazati oblande.
Poslednju koru takođe premazati filom, pa posuti mlevenim keksom.
Oblandu ostaviti da odstoji i da se stegne, pa je seći na štangle.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.