0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 l mleka
2 čaše šećera
250 g margarina
100 g čokolade
50 g C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
1 pakovanje C oblandi
Skuvati mleko i šećer, pa dodati margarin i čokoladu.
Sve zajedno mešati na tihoj vatri, dok se ne sjedini.
Topao fil nanositi na oblandu.
Kada se ohladi seći na štangle.
Skuvati mleko i šećer, pa dodati margarin i čokoladu.
Sve zajedno mešati na tihoj vatri, dok se ne sjedini.
Topao fil nanositi na oblandu.
Kada se ohladi seći na štangle.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.