0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
C oblande
10 jaja
3 kašike C kakaoa
400 g C šećera u prahu
1 margarin
300 g keksa
200 g badema
Odvojiti žumanca od belanceta, mutiti žumance, 200 g šećera i pola margarina.
Dodati seckane bademe, zatim lupati belance i 200 g šećera.
Dodati C kakao i keks i ostatak margarina.
Filovati oblande.
Odvojiti žumanca od belanceta, mutiti žumance, 200 g šećera i pola margarina.
Dodati seckane bademe, zatim lupati belance i 200 g šećera.
Dodati C kakao i keks i ostatak margarina.
Filovati oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.