0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
4 kašike brašna
4 kašike C kakao praha
6 jaja
6 kašika kristal šećera
2 kašike ulja
2 kašike mleka
1 C prašak za pecivo
ekstrat vanile
3 C pudinga od vanile
1 l mleka
4 supenih kašika C prah šećera
200 g mlevenih oraha
125 g margarina
1 C šlag
Umutite sastojke za koru, zatim smesu prespite u pleh za pečenje na koji ste stavili pek papir.
Pecite na 180°C 15-20 minuta. Kada se ispeče, isecite na tri jednaka dela.
Fil napravite tako što ćete skuvati tri C pudinga od vanile u koji dodajte orahe. Zatim ostavite da se ohladi.
U posebnoj činiji umutite margarin, pa postepeno dodajte fil i mutite dok se mase ne sjedine.
Kore od biskvita po želji prelijte čokoladnim mlekom, pa nanosite fil.
Dekorišite C šlagom.
Umutite sastojke za koru, zatim smesu prespite u pleh za pečenje na koji ste stavili pek papir.
Pecite na 180°C 15-20 minuta. Kada se ispeče, isecite na tri jednaka dela.
Fil napravite tako što ćete skuvati tri C pudinga od vanile u koji dodajte orahe. Zatim ostavite da se ohladi.
U posebnoj činiji umutite margarin, pa postepeno dodajte fil i mutite dok se mase ne sjedine.
Kore od biskvita po želji prelijte čokoladnim mlekom, pa nanosite fil.
Dekorišite C šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.