0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 pakovanje rozen kora
1 litar mleka
3 C puding od vanile
2 C puding od jagode
1 margarin
100 g čokolade
200 g C šećera u prahu
10 kašika šećera
200 g jagoda
U 1 litar mleka i 6 kašika šećera skuvati 3 C pudinga od vanile.
Kada se ohladi dodati 1/2 umućenog margarina sa 200 g C šećera u prahu.
Staviti jagode sa 200 ml vode i 6 kašika šećera da se skuvaju.
U to dodati 2 pudinga C od jagode i skuvati fil.
Kada se ohladi filovati rozen kore naizmenično dok ne potrošite fil.
Odozgo preliti čokoladom.
U 1 litar mleka i 6 kašika šećera skuvati 3 C pudinga od vanile.
Kada se ohladi dodati 1/2 umućenog margarina sa 200 g C šećera u prahu.
Staviti jagode sa 200 ml vode i 6 kašika šećera da se skuvaju.
U to dodati 2 pudinga C od jagode i skuvati fil.
Kada se ohladi filovati rozen kore naizmenično dok ne potrošite fil.
Odozgo preliti čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.