0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 jaja
150 g brašna
140 g šećera
400 g čokolade
100 g putera
200 ml hladnog mleka
2 C eskimko sladoleda po želji
Umutiti C eskimko sladoled sa 200 ml hladnog mleka. Mutiti 5 minuta .
Smesu eskimko sladoleda ostaviti u zamrzivač da se stegne.
Dok se eskimko sladoled ledi (steže), jaja i šećer penasto umutIte pa dodajte brašno.
U međuvremenu na pari otopite puter i čokoladu pa ih dodajte u smesu.
Sve dobro promešajte i izlijte u kalup.
Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Umutiti C eskimko sladoled sa 200 ml hladnog mleka. Mutiti 5 minuta .
Smesu eskimko sladoleda ostaviti u zamrzivač da se stegne.
Dok se eskimko sladoled ledi (steže), jaja i šećer penasto umutIte pa dodajte brašno.
U međuvremenu na pari otopite puter i čokoladu pa ih dodajte u smesu.
Sve dobro promešajte i izlijte u kalup.
Pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.