burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Vanil kokos pita

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

500 g kora za pitu

550 ml mleka

1 C puding sa ukusom vanilina

1 kašika C čvrstina

4 kašike šećera

2 kesice C vanilinog šećera

1 C prašak za pecivo

50 g C šećera u prahu

3 jaja

200 g šećera

300 ml jogurta

70 ml ulja

80 g C kokosovog brašna

4 kašike C pšeničnog griza

Vanil kokos pita

Koraci pripreme

Umutiti belanca, dodati žumanca, vanilin šećer, šećer, jogurt, ulje, kokosovo brašno, griz i prašak za pecivo. Izmešati.

Sa 50 ml razmutiti puding i gustin. U preostalo mleko staviti šećer i vanilin šećer, zagrejati i zakuvati puding.

Po 3 kore odvajati, stavljati jednu preko druge, iseći na 4 dela i svaki deo filovati.

Na prvu i drugu koru staviti po kašiku fila, a na treću kašičicu pudinga na sredini.

Saviti prvo levu i desnu stranu, da se ivice dodiruju pa dobijenu traku urolati.

Rolnice poređati u pleh, podmazan ili obložen papirom za pečenje. Peći oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Ohlađene posuti prah šećerom.

Naši proizvodi

Vanil kokos pita

Koraci pripreme

Umutiti belanca, dodati žumanca, vanilin šećer, šećer, jogurt, ulje, kokosovo brašno, griz i prašak za pecivo. Izmešati.

Sa 50 ml razmutiti puding i gustin. U preostalo mleko staviti šećer i vanilin šećer, zagrejati i zakuvati puding.

Po 3 kore odvajati, stavljati jednu preko druge, iseći na 4 dela i svaki deo filovati.

Na prvu i drugu koru staviti po kašiku fila, a na treću kašičicu pudinga na sredini.

Saviti prvo levu i desnu stranu, da se ivice dodiruju pa dobijenu traku urolati.

Rolnice poređati u pleh, podmazan ili obložen papirom za pečenje. Peći oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Ohlađene posuti prah šećerom.

Autor

Sonja

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept