burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Slatki oblak

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

2 pakovanja piskota

0,5 l gazirani sok od narandze

300 g mleveni keks

1 margarin

300 g C šećer u prahu

2 čaše kisele pavlake

300g višnje

1 pakovanje puslica

500g nugat krem

300g C šlaga

Slatki oblak

Koraci pripreme

1. Piskote se potope u gazirani sok od narandze redjaju na tacnu

2. 300g mlevenog keksa pomešati sa časom gaziranog soka,a u drugoj posudi umutiti margarin sa 150g šećera u prahu i sjediniti keksim i margarin. I stavlja se preko piskoti.

3. U dve kisele pavlake dodati 150g šećera u prahu i taj fil staviti preko fila sa keksom, pa se redjaju višnje.

4. Preko visnji se stavljaju puslice.

5. I nugat se otopi u mikrotalasnoj i lagano se kašikom preliva preko puslica

6. Kada se krem stegne ukrasi se šlagom.

Naši proizvodi

Slatki oblak

Koraci pripreme

1. Piskote se potope u gazirani sok od narandze redjaju na tacnu

2. 300g mlevenog keksa pomešati sa časom gaziranog soka,a u drugoj posudi umutiti margarin sa 150g šećera u prahu i sjediniti keksim i margarin. I stavlja se preko piskoti.

3. U dve kisele pavlake dodati 150g šećera u prahu i taj fil staviti preko fila sa keksom, pa se redjaju višnje.

4. Preko visnji se stavljaju puslice.

5. I nugat se otopi u mikrotalasnoj i lagano se kašikom preliva preko puslica

6. Kada se krem stegne ukrasi se šlagom.

Autor

Kristina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept