0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 pakovanja piskota
0,5 l gazirani sok od narandze
300 g mleveni keks
1 margarin
300 g C šećer u prahu
2 čaše kisele pavlake
300g višnje
1 pakovanje puslica
500g nugat krem
300g C šlaga
1. Piskote se potope u gazirani sok od narandze redjaju na tacnu
2. 300g mlevenog keksa pomešati sa časom gaziranog soka,a u drugoj posudi umutiti margarin sa 150g šećera u prahu i sjediniti keksim i margarin. I stavlja se preko piskoti.
3. U dve kisele pavlake dodati 150g šećera u prahu i taj fil staviti preko fila sa keksom, pa se redjaju višnje.
4. Preko visnji se stavljaju puslice.
5. I nugat se otopi u mikrotalasnoj i lagano se kašikom preliva preko puslica
6. Kada se krem stegne ukrasi se šlagom.
1. Piskote se potope u gazirani sok od narandze redjaju na tacnu
2. 300g mlevenog keksa pomešati sa časom gaziranog soka,a u drugoj posudi umutiti margarin sa 150g šećera u prahu i sjediniti keksim i margarin. I stavlja se preko piskoti.
3. U dve kisele pavlake dodati 150g šećera u prahu i taj fil staviti preko fila sa keksom, pa se redjaju višnje.
4. Preko visnji se stavljaju puslice.
5. I nugat se otopi u mikrotalasnoj i lagano se kašikom preliva preko puslica
6. Kada se krem stegne ukrasi se šlagom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.