0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
500 g kora za pitu
300 g čokolade
200 g mlevenog keksa
1 jaje
1 šoljica ulja
2 kašike brašna
1 C vanilin šećer
C prašak za pecivo
C šećer u prahu (za posipanje)
U određenu posudu umutiti jaje sa C vanilin šećerom pa dodati ulje, brašno, C prašak za pecivo i sjediniti.
Vaditi po jednu koru pa premazati gore napravljenom smesom, zatim staviti drugu koru na koju rendamo čokoladu i posipamo keks.
Pravimo rolat i ređamo u podmazan pleh i tako dok ima kora (obično bude 4 rolata).
Peći na 180C oko 20 min.
Izvaditi i pustiti da se ohladi pa seći i posuti C šećerom u prahu.
U određenu posudu umutiti jaje sa C vanilin šećerom pa dodati ulje, brašno, C prašak za pecivo i sjediniti.
Vaditi po jednu koru pa premazati gore napravljenom smesom, zatim staviti drugu koru na koju rendamo čokoladu i posipamo keks.
Pravimo rolat i ređamo u podmazan pleh i tako dok ima kora (obično bude 4 rolata).
Peći na 180C oko 20 min.
Izvaditi i pustiti da se ohladi pa seći i posuti C šećerom u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.