burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija25

Posna puding torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
25

Sastojci

1l Bademovo mleko

200gr plazma

3puding c od pavlake

1 c vanilin secer

100gr prah secer c

200gr mlevenih pecenih lesnika

rozen kore jedno pakovanje

bela posna cokolada 300 gr

pola margarina

100ml posne slatke pavlake

Posna puding torta

Koraci pripreme

U litar bademovog mleka skuvati puding od pavlake sa prah secerom i vanilinim c secerom..kad se zgusne skloniti sa vatre i dodati umucen margarin.

Smesu podeliti na dva dela,u jedan staviti mlevenu plazmu i 100gr cokolade,u drugi 100 gr cokolade i lesnike.

Kad se skroz ohlade filovi ,filovati tortu na sledeci nacin:Rozen kora,plazma fil,lesnik fil,tako sve dok se ne utrose kore.

Na ringli ugrejati 100ml posne slatke pavlake sa 100gr bele cokolade,kad se rastopi ostaviti da se prohladi i preliti preko torte.

Odozgo posuti malo plazme i lesnika.

Naši proizvodi

Posna puding torta

Koraci pripreme

U litar bademovog mleka skuvati puding od pavlake sa prah secerom i vanilinim c secerom..kad se zgusne skloniti sa vatre i dodati umucen margarin.

Smesu podeliti na dva dela,u jedan staviti mlevenu plazmu i 100gr cokolade,u drugi 100 gr cokolade i lesnike.

Kad se skroz ohlade filovi ,filovati tortu na sledeci nacin:Rozen kora,plazma fil,lesnik fil,tako sve dok se ne utrose kore.

Na ringli ugrejati 100ml posne slatke pavlake sa 100gr bele cokolade,kad se rastopi ostaviti da se prohladi i preliti preko torte.

Odozgo posuti malo plazme i lesnika.

Autor

Dusica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept