0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
500 g tankih kora
700 g višanja
šećer po ukusu
3 C vanilin šećera
griz po potrebi
100 g čokolade
kisela voda
ulje
C šećer u prahu za posipanje
Prve dve kore poprskati kiselom vodom i uljem, a na svaku treću posuti 1 kašiku šećera, 1 kašiku C griza, 1/2 lašičice C vanilin šećera, staviti višnje i narendati čokoladu.
Urolati i složiti u pleh. Odozgo blago premazati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 200°C, a posle 10 minuta smanjiti na 180°C.
Posuti C šećerom u prahu kada se ohladi.
Prve dve kore poprskati kiselom vodom i uljem, a na svaku treću posuti 1 kašiku šećera, 1 kašiku C griza, 1/2 lašičice C vanilin šećera, staviti višnje i narendati čokoladu.
Urolati i složiti u pleh. Odozgo blago premazati uljem i peći u zagrejanoj rerni na 200°C, a posle 10 minuta smanjiti na 180°C.
Posuti C šećerom u prahu kada se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.