0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
300 g mlevenog keksa
2 kašike C šećera u prahu
1 C vanilin šećer
125 g otopljenog margarina
1 dl soka od narandže ili mleka
50 g čokolade
1 kašika ulja
U posudu staviti keks, margarin, C vanilin šećer, C šećer u prahu i sok i zamesiti dobro.
Testo stavljati u unutrašnji deo cediljke za limun i istresti i tako sve do kraja.
Otopiti čokoladu sa uljem i preliti preko piramida.
Može se posuti keksom, šarenim mrvicama ili po želji.
U posudu staviti keks, margarin, C vanilin šećer, C šećer u prahu i sok i zamesiti dobro.
Testo stavljati u unutrašnji deo cediljke za limun i istresti i tako sve do kraja.
Otopiti čokoladu sa uljem i preliti preko piramida.
Može se posuti keksom, šarenim mrvicama ili po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.