burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Patišpanj po bakinom receptu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

5 jaja

100 g šećera

100 ml ulja

1 čaša kiselog mleka (čaša od jogurta)

1 C vanilin šećer

2 čaše brašna

1 C prašak za pecivo

C šećer u prahu za posipanje

Patišpanj po bakinom receptu

Koraci pripreme

Umutimo jaja sa šećerom, dodamo ulje i mleko, C vanilin šećer i na kraju brašno i C prašak za pecivo.

Smesu sipamo u manji kalup ili pleh i pečemo oko 30 minuta.

Gotov kolač ostaviti da se ohladi i posuti C šećerom u prahu po želji.

Naši proizvodi

Patišpanj po bakinom receptu

Koraci pripreme

Umutimo jaja sa šećerom, dodamo ulje i mleko, C vanilin šećer i na kraju brašno i C prašak za pecivo.

Smesu sipamo u manji kalup ili pleh i pečemo oko 30 minuta.

Gotov kolač ostaviti da se ohladi i posuti C šećerom u prahu po želji.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept