burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Medenjaci

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

15 kašika domaćeg kuvanog paradajza

15 kašika ulja

15 kašika šećera

1 kašičica C sode bikarbone

1 kašika džema od kajsije

brašno po potrebi

1 belance

200 g C šećera u prahu

Medenjaci

Koraci pripreme

U činiju staviti 15 kašika domaćeg kuvanog paradajza, 15 kašika ulja, 15 kašika šećera, 1 kašičicu C sode bikarbone, 1 kašiku džema od kajsije i brašno po potrebi i umesiti glatko testo.

Testo razviti oklagijom debljine prsta. Malom čašicom vaditi krugove i ređati u podmazan pleh. Peći.

Dok se medenjaci peku, dobro umutiti 1 belance i 200 g C šećera u prahu.

Pečene medenjake umakati u belance i ostaviti da se osuše.

Naši proizvodi

Medenjaci

Koraci pripreme

U činiju staviti 15 kašika domaćeg kuvanog paradajza, 15 kašika ulja, 15 kašika šećera, 1 kašičicu C sode bikarbone, 1 kašiku džema od kajsije i brašno po potrebi i umesiti glatko testo.

Testo razviti oklagijom debljine prsta. Malom čašicom vaditi krugove i ređati u podmazan pleh. Peći.

Dok se medenjaci peku, dobro umutiti 1 belance i 200 g C šećera u prahu.

Pečene medenjake umakati u belance i ostaviti da se osuše.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept