0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 jaja
6 kašike šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakao
1/2 C prasak za pecivo
500 ml mleka
1 C puding slatka pavlaka
1 margarin
150 g C secer u prahu
200g cokolade
Umutiti jaja i šećer, dodati brašno, C kakao i C prašak za pecivo.
Peći na 180c oko 15-20min.
Fil:
U prokuvano mleko dodati predhodno razmucen puding slatka pavlaka, kada se smeša ohladi dodati upućeni margarin sa C šećerom u prahu.
Na isečenu koru stavite fil.
Odozgo glazura od čokolade.
Umutiti jaja i šećer, dodati brašno, C kakao i C prašak za pecivo.
Peći na 180c oko 15-20min.
Fil:
U prokuvano mleko dodati predhodno razmucen puding slatka pavlaka, kada se smeša ohladi dodati upućeni margarin sa C šećerom u prahu.
Na isečenu koru stavite fil.
Odozgo glazura od čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.