burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24

Kao rozen s malinama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24

Sastojci

1 pakovanje kora za rozen tortu

Za vanila krem:

3 kesice C pudinga od vanile

100gr šećera

100gr.putera ili margarina

7 dl.mleka ili biljnog napitka

Za malina fil:

1 kesica C pudinga od vanile

400gr. zaleđenih malina

oko 50ml.vode

100gr.šećera

50 gr.putera ili margarina

Glazura:

100gr. C šećera u prahu

5-6 kašika vode

crvena boja za kolače

Kao rozen s malinama

Koraci pripreme

Ukuvajte puding,dodajte puter ili margarin,pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

Pre filovanjaga izmiksajte da bude kremast,i podelite na 4 dela

Fil od malina:
Skuvajte maline s malo vode i ispasirajte da odstranite semenke. Vratite na ringlu,dodajte šećer i razmućen puding,pa ukuvajte mešajući žicom. Umešajte puter ili margarin,porijte folijom i ohladite

Izmiksajte pre filovanja i podelite na tri dela

Filovanje:
Na prvu koru stavite vanila krem,na sledeću malina krem i tako naizmenično. lagano pritisnite i ostavite da se dobro stegne pa onda glazirajte.

Glazura:
Umutite prah šećer s malo vode i dodajte boju,pa lagano glazirajte i ostavite da se stegne.
P.S. Oštrim nožem secite na željene veličine

Naši proizvodi

Kao rozen s malinama

Koraci pripreme

Ukuvajte puding,dodajte puter ili margarin,pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

Pre filovanjaga izmiksajte da bude kremast,i podelite na 4 dela

Fil od malina:
Skuvajte maline s malo vode i ispasirajte da odstranite semenke. Vratite na ringlu,dodajte šećer i razmućen puding,pa ukuvajte mešajući žicom. Umešajte puter ili margarin,porijte folijom i ohladite

Izmiksajte pre filovanja i podelite na tri dela

Filovanje:
Na prvu koru stavite vanila krem,na sledeću malina krem i tako naizmenično. lagano pritisnite i ostavite da se dobro stegne pa onda glazirajte.

Glazura:
Umutite prah šećer s malo vode i dodajte boju,pa lagano glazirajte i ostavite da se stegne.
P.S. Oštrim nožem secite na željene veličine

Autor

Divna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept