0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
1 pakovanje kora za rozen tortu
3 kesice C pudinga od vanile
100gr šećera
100gr.putera ili margarina
7 dl.mleka ili biljnog napitka
1 kesica C pudinga od vanile
400gr. zaleđenih malina
oko 50ml.vode
100gr.šećera
50 gr.putera ili margarina
100gr. C šećera u prahu
5-6 kašika vode
crvena boja za kolače
Ukuvajte puding,dodajte puter ili margarin,pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.
Pre filovanjaga izmiksajte da bude kremast,i podelite na 4 dela
Fil od malina:
Skuvajte maline s malo vode i ispasirajte da odstranite semenke. Vratite na ringlu,dodajte šećer i razmućen puding,pa ukuvajte mešajući žicom. Umešajte puter ili margarin,porijte folijom i ohladite
Izmiksajte pre filovanja i podelite na tri dela
Filovanje:
Na prvu koru stavite vanila krem,na sledeću malina krem i tako naizmenično. lagano pritisnite i ostavite da se dobro stegne pa onda glazirajte.
Glazura:
Umutite prah šećer s malo vode i dodajte boju,pa lagano glazirajte i ostavite da se stegne.
P.S. Oštrim nožem secite na željene veličine
Ukuvajte puding,dodajte puter ili margarin,pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.
Pre filovanjaga izmiksajte da bude kremast,i podelite na 4 dela
Fil od malina:
Skuvajte maline s malo vode i ispasirajte da odstranite semenke. Vratite na ringlu,dodajte šećer i razmućen puding,pa ukuvajte mešajući žicom. Umešajte puter ili margarin,porijte folijom i ohladite
Izmiksajte pre filovanja i podelite na tri dela
Filovanje:
Na prvu koru stavite vanila krem,na sledeću malina krem i tako naizmenično. lagano pritisnite i ostavite da se dobro stegne pa onda glazirajte.
Glazura:
Umutite prah šećer s malo vode i dodajte boju,pa lagano glazirajte i ostavite da se stegne.
P.S. Oštrim nožem secite na željene veličine
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.