0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
35
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
35
1 l mleko
250gr. C šećer u prahu
1 margarin
1kg Petit beure keks
2 C puding vanila
6 kašike brašno
2 C šlag krema
5 krem bananice
100 gr.čokolada za kuvanje
100 gr.eurokrem
6 kašike šećera
U mleko staviti puding puding,šećer i brašno,sjediniti i kuvati dok se ne zgusne. staviti da se hladi. Umutiti šećer u prahu i margarin i dodati u prethodno ohlađenu smesu. Podeliti masu na tri dela.U prvi dodati rendanu čokoladu,u drugi seckanje krem bananice i u treći eurokrem.
Na poslužavniku naređati keks,preliti sokom da omekša,zatim filovati prvim filom,zatim red keksa-drugi Fil,red keksa -treći Fil. Odozgo staviti krem šlag i dekorisati po želji. Ostavi u frižideru da se stegne.
U mleko staviti puding puding,šećer i brašno,sjediniti i kuvati dok se ne zgusne. staviti da se hladi. Umutiti šećer u prahu i margarin i dodati u prethodno ohlađenu smesu. Podeliti masu na tri dela.U prvi dodati rendanu čokoladu,u drugi seckanje krem bananice i u treći eurokrem.
Na poslužavniku naređati keks,preliti sokom da omekša,zatim filovati prvim filom,zatim red keksa-drugi Fil,red keksa -treći Fil. Odozgo staviti krem šlag i dekorisati po želji. Ostavi u frižideru da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.