0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
16
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
16
Plazma 300g
margarin 150gr
mleko 5 kašika
slatka pavlaka 0,5l
C prah šećer 250gr
sir 400gr
2 C želatina
voće po želji 400gr
Plazmu pomešati sa mlekom i margarinom pa napraviti koru u kalupu.
Izlupati slatku pavlaku pa dodati sir i c prah šećer kada se sjedini sipati rastopljen želatin odgore preliti prokuvanim voćem u koji je dodat želatin i preliti kolač.
Ostaviti jedan dan u frižideru sutra skunuti obruč i ukrasiti po želji.
Plazmu pomešati sa mlekom i margarinom pa napraviti koru u kalupu.
Izlupati slatku pavlaku pa dodati sir i c prah šećer kada se sjedini sipati rastopljen želatin odgore preliti prokuvanim voćem u koji je dodat želatin i preliti kolač.
Ostaviti jedan dan u frižideru sutra skunuti obruč i ukrasiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.