burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija16

Čiz kejk

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
16

Sastojci

300g mlevene plazme

1/2 margarina

mleko

C šećer u prahu

2 C želatina

200g C šlag kreme

400g sir

400 kisele pavlake

400g malina

100g šecera

Čiz kejk

Koraci pripreme

U 300g ml.plazme dodati otopljen margarin i 1 dl mleka, zamesiti i rastanjiti u kalup.

Staviti da provri 1dl mleka i umešati 1želatin otoplje u 5 kaš.vode.

Kada se ohladi dodati sir i izmutiti mikserom, dodati 5 kašika šećer u prahu.

Na kraju dodati kiselu pavlaku. Razliti u kalup.

Maline preliti sa 2dl vode i 100g šecera, kuvati 10 min i dodati 1 otopljen želatin u 5 kašika vode.

Kada se potpuno ohladi preliti čiz kejk.

Naši proizvodi

Čiz kejk

Koraci pripreme

U 300g ml.plazme dodati otopljen margarin i 1 dl mleka, zamesiti i rastanjiti u kalup.

Staviti da provri 1dl mleka i umešati 1želatin otoplje u 5 kaš.vode.

Kada se ohladi dodati sir i izmutiti mikserom, dodati 5 kašika šećer u prahu.

Na kraju dodati kiselu pavlaku. Razliti u kalup.

Maline preliti sa 2dl vode i 100g šecera, kuvati 10 min i dodati 1 otopljen želatin u 5 kašika vode.

Kada se potpuno ohladi preliti čiz kejk.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept